1999 jaarverslag

Jaarverslag secretaris Antwood Affair 1999

Het was voor Antwood Affair een rustig jaar in 1999. Een klein ledenverloop, relatief weinig optredens en de onderlinge sfeer was goed.

Zoals ieder jaar gaan en komen er leden. In 1999 waren er bij het orkest de nieuwkomers: in maart drummer Tonny Koolen en in november trompettist Bas Arts.
Bij het koor mochten we verwelkomen: in oktober alt Greet de Bruin en terug van weggeweest tenor Rens van de Laar.
In januari 2000 verlaat Ton Antwood Affair.

Het bestuur is in 1999 flink gewijzigd: voorzitter Helma Verhallen gaf de hamer over aan Hans van der Aa, secretaris Ria Saanen gaf haar taak over aan Ruud Sanders en bestuurslid Hélène Verhofstad maakte plaats voor Peter van den Hoven.
De penningmeester Jeanine Sikora en bestuurslid Ton Coolen bleven zitten.

Wat betreft het aantal optredens kunnen we kort zijn, het waren er twee: op 18 juli stonden we in de Warande te Helmond alwaar we een prachtig optreden hadden. Op 12 december hadden we een optreden samen met Bigband Studentproof in zaal Den Heuvel te Mierlo. Ook dit optreden was zeer geslaagd.
Tenslotte hebben we op 18 december de huwelijksmis van Hans en Esther mogen opluisteren (oh what a happy day it was).

De buitenkoorse activiteiten waren dit jaar een leuke familiedag in juli, en het galafeest in oktober, waar we al ons geld vergokt hebben voor een goed doel en een Sinterklaas bijeenkomst in november.

Er waren dit jaar geen jubilea te vieren, maar wel was het op 8 juni 25 jaar geleden dat Helma in het huwelijksbootje stapte. Op 18 december zijn we allemaal getuige geweest van het huwelijk van Hans en Esther. In december zijn ook Guido en Thea getrouwd. Ze zijn helemaal naar Canada gegaan om elkaar daar het Jawoord te geven.

De ooievaar is dit jaar twee keer uitgevlogen om zijn vrachtje af te leveren. Op 31 maart is Jeanine Sikora bevallen van een zoon Hessel, en op 12 december is Corné, zoon van
Greet de Bruin geboren.

Tenslotte kunnen we nog opmerken dat Ruud een nieuwe piano heeft aangeschaft, met onder andere het geld dat we van het Anjerfonds hebben gekregen.
Na een grondige inwerkperiode hopen we dat Ruud de nieuwe aanwinst snel ten gehore zal brengen in het nieuwe Antwood millennium.