2006 jaarverslag

Jaarverslag secretaris Antwood Affair 2006

Het jaar 2006 was een jaar met daarin de opname van de CD en de DVD. Ook hebben we twee optredens gehad. Het optreden op Jazz in Catstown is verschoven naar 2007.

In 2006 hebben we bij het koor 3 nieuwe leden gekregen: Dit zijn Miriam van Gelder bij de sopranen en Inge van Kleef en Stepanie Voorhoeve bij de alten. Deze laatste heeft inmiddels weer bedankt als lid omdat ze achteraf haar privé leven toch niet combineren met het lidmaatschap. Ook vertrokken als lid zijn Hans en Esther van der Aa, Lucie Kuipers en Hilde Scheffer.

Het bestuur (nog maar bestaand uit 4 bestuursleden) heeft in 2006 de volgende wijzigingen ondergaan: Wim heeft plaats gemaakt voor Eric als voorzitter.
Joop is ons komen versterken als bestuurslid.
Yvonne, Cécile en Ruud S. zijn op hun functies gebleven.

Wat hebben we gedaan in 2006?:

14+15 januari: CD opnames in Studio Markant in Heeze. Dit was een prachtige ervaring, met een resultaat om trots op te zijn.
12 maart: DVD opname bij de werkgever van Aart in Eindhoven. We hebben met ons allen laten zien, dat we geen amateurs zijn.
2 juni: Open repetitie in Den Heuvel te Mierlo.
25 juni: Verenigingendag Stichting promotie Mierlo.
2 juli: Optreden bij de Phileutonia Proms in het Carat te Helmond. Een succesvol optreden in de open lucht met prachtig weer.
8 september: Optreden bij de werkgever van Teade in de “Orangerie” te Roermond. Een optreden op de achtergrond, maar wellicht dat er meer uit voort komt.
15 september: Extra ledenvergadering. Hoe ziet Antwood eruit nu en in de toekomst.
27 oktober: Open repetitie in “De Geseldonk” te Mierlo-Hout.
18 november: Koorfeest in de Sint en Piet stijl. Wederom een actieve en geslaagde avond.
1 december: Open repetitie in “Het Aambeeld” te Stiphout.

Er waren dit jaar twee jubilarissen: Harrie Rombout 30 jaar.
Else van Vlerken 35 jaar.

In 2006 is de ooievaar geland bij Marlen en Wilfried en heeft daar hun derde spruit Sophie afgeleverd.

Er is veel tijd en energie gestoken in het maken van het promotiemateriaal, wat hopelijk gaat resulteren in meer naamsbekendheid en optredens in de toekomst.
Ook zijn de voorbereidingen voor ons 40 jarig jubileum in 2007 in volle gang.

Dus voor 2007 “ LETS PARTY “