2010 jaarverslag

Jaarverslag 2010
Na een uitgebreide discussie en voorbereiding in 2009 werd de geluidsinstallatie in 2010 vernieuwd: Ieder een eigen microfoon, , nieuwe solo en orkestmicrofoons, de orkestleden oortjes, nieuwe solo-monitoren, een multikabel en een digitale mixer. Een flinke investering maar het zal het geheel enorm ten goede komen..
Om meer leden te krijgen werd er een open repetitie georganiseerd op 23 april . Dit leverde enkele kijkers op maar geen nieuwe leden. Harriet van der Maat nam afscheid. Toch konden we een enthousiast nieuw lid verwelkomen: Margot van den Heuvel. Ze is voorlopig wel “reserve” maar dat hindert haar niet.
Materiaalkisten, podia etc etc werden weer een keer door Teade “goed onder handen” genomen.
Er werd een enquete gehouden door de ledenwerfcommissie. Er kwam uit dat nieuwe leden meer begeleiding behoeven dan nu. Daarom hebben we enkele nieuwe leden redelijk snel verloren. Een folder werd gemaakt om nieuwe leden beter te introduceren
Marco van Steen werd onze nieuwe gitarist
Flink gewerkt aan project “Meet the Voices” (MTV) ; een theaterprogramma met alles er op en eraan rondom een tribute aan de wereldvermaarde vocal groepen: Manhattan Transfer en New York Voices. Er werden enkele extra repetities (o.a. op zondag 13 juni gehouden). Wim Dreverman zette zich enorm in om theaters warm te krijgen voor deze productie. Marcel Broeders “doet” het licht. Er worden “cadeaubonnen “gemaakt door Cecile die door leden weggegeven kunnen worden als cadeautje (entree voor een concert). Er wordt een PR plan opgesteld . Kleding en choreografie wordt volledig aangepast aan MTV. Ook een professioneel programmaboekje wordt gemaakt.
Optredens: 19 juni Boxmeer; 18 september De Schalm Veldhoven (MTV); 9 okt: De hofnar Valkenswaard (MTV); 20 november Deurne MTV (Cultuurcentrum Martien van Doorne). Het zijn mooie optredens geworden met helaas niet volle zalen…maar wel zeer enthousiast !
Omdat de gage voor de optredens mede afhing van het aantal bezoekers (afspraak met de zalen), hebben we niet veel geld overgehouden aan de concerten (- € 450,-…). Maar dat is ook niet het belangrijkst.
Op 26 november hielden we een MTV-afterparty..
Een geplande BBQ kon niet doorgaan. Ook het koorfeest dat door de mannen zou worden georganiseerd kon helaas dit jaar geen doorgang vinden. Annelies Mickers was ernstig ziek geworden en de “motor” achter het programma (Ruud M) was dus elders harder nodig.. Beterschap Annelies !.